Virtueel klaslokaal bereikbaar > wat ga je ermee doen?!

Persbericht januari

De Virtual Classroom Nisai Live van Green Square komt beschikbaar in de elektronische leeromgeving Three Ships N@TSchool!. Dat is de uitkomst van het samenwerkingsverband dat Green Square en Three Ships Enterprise in december 2010 sloten.

Scholen die nu al beschikken over N@tschool! kunnen de virtuele klas omgeving eenvoudig gebruiken. “De Virtual Classroom is een uitbreiding van het fysieke schoolgebouw en stelt docenten en studenten in staat elkaar overal te bereiken” aldus Green Square-directeur Guus Klapper. “Daarom past onze oplossing uitstekend in de omgeving van Three Ships N@TSchool!.”

Wiel van de Berg, directeur van Three Ships: “De individualisering van de samenleving zet door, ook in het onderwijslandschap. Steeds meer individuele leertrajecten kunnen nu vormgegeven en gemanaged worden. Door het bundelen van expertise met Green Square geven we opleiders de gelegenheid om digitaal leren te combineren met -virtueel- klassikaal contact. In een omgeving die bekend en vertrouwd is.“

Wat ga je ermee doen?!

Met het virtuele klaslokaal binnen handbereik (voor gebruikers van N@tschool!) wordt je nu als docent uitgedaagd om slimme toepassingen voor je studenten te verzinnen. Denk daarbij zo breed mogelijk en altijd met het uitgangspunt dat het toegevoegde waarde moet opleveren voor jouw onderwijsprogramma en de student.

Al ideeën? Inspireer elkaar en laat ze horen!

Plaats een reactie